hey dit is mijn van weerd van webtalis.nl veel mensen willen graag een blog starten maar beginnen niet omdat ze denken dat het erg technisch is wat we loggen te maken ik ben van mening dat het voor iedereen mogelijk moest zijn om reisblog plagen en daarom maak ik deze video in deze video wil ik je laten zien hoe je met 4 minuten werk mijn blog kunt maken met wordpress in deze vier minuten kun je domeinnamen en hosting registreren wordpress installeren de url zoekmachinevriendelijk maken en ik zou ook kort blogberichten plaatsen ik start zoals je ziet vanaf mijn eigen website op de tools pagina rechtsboven hebben fonteinen in ingesteld zoals je die tijd kunt bijhouden dat het eraan kwijten de uitleg van deze video zal niet erg uitgebreid zijn omdat heb alles binnen 4 minuten maar je kunt natuurlijk wel meer tijd aan wat ik precies doe en je kunt het altijd nog een keer opnieuw krijgen en ik zal er ook wel voor zorgen dat ik nog wat een andere uitleg onder deze video suresh het rustig terug te plaatsen laten we beginnen als eerste plicht maar natuurlijk op neostrada en dan kunnen we kiezen voor de starten extra ssd hosting ik ga voor ssd hosting kon dat bloed vijf ritten sneller dan de normale hosting het is snelheid ook heel belangrijk vind u kun je domeinnaam kiezen en als die vrije ze komt u hier in de weer voor meisjes aan de staten hun stap 2 kunt u meteen door naar stap er iemand is niet van belang als je geen kwam en klik hierop en ja hoor daar zijn vullen naam adres etcetera etcetera hier staan de betaalwijzes ik heb al een account dus ik schakel even over mijn andere browser dan knip een klein stukje uit deze video voor de privacy van hem betalen tot zo de ben ik weer zoals je kunt zien op de timer ben ik nog wat extra tijd kwijt door de betaling en hebben gewoon een ontvangen van neostrada klikken om meteen op cpanel want want die dag door de een hoop gegevens staan in de mail inloggen met mijn laten onthouden want die dag door een wordpress instap zo wij op staan maar gehoord email putsch en is weer en dan ziet het er nu zo uit natuurlijk inloggen en nog het een en ander aanpassen in wenen om na te onthouden want hey browser naar de per waarin het pope bericht naam thema’s van een hart van premium team maar heb ik nu even geen tijd voor beter nog eentje installeren actueel zit het er nu zo uit of snel even berichtje maken een minuut voor zo even niet zoveel praten ze zal geven afbeelding maar erbij zetten en gewoon zo slepen het heel goed doen invoegen publiceren en dat je minuten zijn voorbij en dit is het resultaat dat we hebben behaald nou ik weet niet wat jij ervan vindt maar voor 4 minuten werk vind dorp vind ik dit een prima heeft staat wat hij ik de video gerust nog een keer om de stappen te bekijken die ik al had gevolgd om ook je eigen blog formaten als hosting provider heb ik neostrada gekozen de stappen die ik in dit filmpje voor zijn hier ook op gebaseerd dan kunnen wij andere hostingproviders net iets anders zijn ik zit nu al bijna 2 jaar bij neostrada en grazen integratie van aan het nooit problemen en ik wens je bij deze succes met het maken van je eigen website want ik weet dat je het gang